Υπηρεσίες

 

Παροχή συμβουλών

Η τεχνογνωσία που διαθέτει η εταιρεία μας, δίνει την ευκαιρία στον πελάτη να μας συμβουλευθεί ούτως ώστε να πετύχει μια ολοκληρωμένη, αποτελεσματική λύση για οποιαδήποτε ξύλινη κατασκευή. Είτε τηλεφωνικώς είτε σε κατ’ ιδίαν συνάντηση, το προσωπικό της εταιρείας είναι πρόθυμο να σας παρέχει τις συμβουλές του. Είναι πάντοτε προτιμότερο, να μας παρέχετε αρχιτεκτονικά ή πρόχειρα σχέδια, για να αντιληφθούμε καλύτερα τις ανάγκες του πελάτη.

Τεχνικές προδιαγραφές και μηχανικές ιδιότητες των προϊόντων της εταιρείας μας, μπορούν να σας κοινοποιηθούν, είτε με τηλεμοιότυπο είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.


Άλλες Υπηρεσίες

Το δίκτυο των συνεργατών μας περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό από ξυλουργούς, κατασκευαστές ξύλινων σπιτιών, κατασκευαστές στεπών και πέργκολων, τοποθετητές εξωτερικών πατωμάτων κ.α. Με βάση το τι ζητά ο πελάτης, μπορούμε να σας συστήσουμε διάφορους συνεργάτες μας, οι οποίοι μπορούν να σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας  κατασκευές.

Επίσης, η εταιρεία μας, μέσω των συνεργατών της, μπορεί να προσφέρει ξυλεία βάσει προδιαγραφών του πελάτη (π.χ. κομμένη, πλανισμένη κ.τ.λ.) ούτως ώστε να είναι έτοιμη προς χρήση.