Πατώμα Εξωτερικού Χώρου & Περίφραξη

 

Συνθετικό Πάτωμα Εξωτερικού Χώρου

Η Αμερικανική εταιρεία TimberTech κατέχει την πρωτοπορία στην παραγωγή και διάθεση συνθετικού πατώματος εξωτερικού χώρου, με τη δική της παγκόσμια πατέντα, που συνδυάζει αποξηραμένες ίνες ξύλου και ρητίνες γνήσιου πλαστικού. Το αποτέλεσμα της σύνθεσης αυτής είναι ένα υλικό τόσο ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, στο σάπισμα και στο σκέβρωμα που συνοδεύεται με 25χρονη εργοστασιακή εγγύηση.

Πεδία Εφαρμογής: Σε χρώματα και σχέδια που θα εντυπωσιάσουν, το συνθετικό προϊόν της TimberTech είναι ότι χρειάζεστε για μια λύση που μπορείτε να εγκαταστήσετε εύκολα και γρήγορα με απεριόριστη αντοχή στο χρόνο, είτε ως πάτωμα εξωτερικού χώρου (π.χ. κήπους, βεράντες, πισίνες) είτε ως επένδυση εξωτερικών όψεων κ.α.

Κύριοι Προμηθευτές: TimberTech


Συνθετική Περίφραξη

Η εταιρεία TimberTech παράγει επίσης το αντίστοιχο ισοδύναμο συνθετικό υλικό για περίφραξη, το Fencescape. Έχει τα χαρακτηριστικά του συνθετικού πατώματος και δεν χρειάζεται καθόλου μπογιά, βερνίκι ή αλλη επικάλυψη, εξασφαλίζοντας μια ελκυστική κατασκευή που θα κρατήσει στο χρόνο.

Πεδία Εφαρμογής: Το Fencescape μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για κατασκευή περίφραξης σε διάφορους σχεδιασμούς (είτε οριζόντια είτε κάθετα) προσδίδοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα τόσο από άποψη ποιότητας όσο και από άποψη αντοχής στο χρόνο.

Κύριοι Προμηθευτές: TimberTech


Φυσικό Πάτωμα Εξωτερικού Χώρου

Ιρόκο • Bankgirai • Θερμοτροποποιημένο ξύλο (Thermowood)

Το φυσικό ξύλο δίνει αίσθηση πολυτέλειας και ζεστασιάς, προσφέροντας μοναδική αρμονία στο χώρο. Λόγω των ιδιαίτερων κλιματολογικών συνθηκών (ήλιος, υγρασία κ.τ.λ.), η ξυλεία που προορίζεται για εξωτερικούς σκοπούς επιδέχεται πολύ αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους καθόλη τη διαδικασία παραγωγής και επεξεργασίας της ούτως ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή διαλογή ξυλείας (π.χ. χωρίς ρόζους) και να μειώνονται οι μεταβολές του ξύλου.

Πεδία Εφαρμογής: Τα είδη εξωτερικού ξύλινου πατώματος είθισται να χρησιμοποιούνται στους κήπους, σε βεράντες, περιμετρικά της πισίνας κ.τ.λ. Σημαντικός παράγοντας ωστόσο είναι ο τρόπος τοποθέτησης, μιας και οι μεταβολές του ξύλου σε εξωτερική χρήση είναι έντονες και η φθορά των υλικών μεγάλη. Η εταιρεία μας διαθέτει τα κατάλληλα προϊόντα για επικάλυψη τα οποία εγγυώνται αυξημένες αντοχές στις εξωτερικές κλιματολογικές συνθήκες.

Κύριοι Προμηθευτές: Mourikis, Montigere, StoraEnso


Φυσική Περίφραξη

Θερμοτροποποιημένο ξύλο (Thermowood) • Σουηδικός Πλανισμένος Πεύκος

Εδώ και χρόνια το ξύλο αποτελεί το βασικό υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή περιφράξεων. Η ομορφιά που προσδίδει στο χώρο σε συνάρτηση με το χαμηλό κόστος και την εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση καθιστούν το υλικό αρκετά ελκυστικό.

Πεδία Εφαρμογής: Η συγκεκριμένη ξυλεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους σχεδιασμούς (είτε οριζόντια είτε κάθετα) αλλά ο κατασκευαστής πρέπει να λαμβάνει υπόψη τις μεταβολές του ξύλου και τη σχετική φθορά. Η εταιρεία μας διαθέτει τα κατάλληλα προϊόντα για επικάλυψη τα οποία εγγυώνται αυξημένες αντοχές στις καιρικές συνθήκες.

Κύριοι Προμηθευτές: StoraEnso, Stenvalls